Jeugdcarnaval

Een nieuwe seizoen

Wij, de jeugdcommissie, zijn al een paar maanden bezig om een geweldige jeugdcarnaval neer te zetten. Dit begon al op 3 november met het succesvolle halloweenfeest bij sv Juliana’31. Tijdens deze gezellige feestavond werd afscheid genomen van jeugdprinses Noa en haar pages en werd het nieuwe jeugdkabinet met trots onthuld: prinses Sophie en haar pages Zara en Juliët. Ook werd de nieuwe jeugdpresident Jurre voorgesteld. Verder liet de jeugddansgarde haar nieuwe gardedans zien en maakte de Jeugdraad van Elf er een groot feest van door verschillende keren de polonaise te starten.

Met deze nieuwe halloweenavond is een mooi nieuw carnavalsseizoen ingeluid! Komend seizoen zal het hele jeugdgevolg deelnemen aan verschillende activiteiten en de boel daar op zijn kop proberen te zetten. Tijdens de carnaval worden er wederom een aantal jeugdactiviteiten georganiseerd, waarbij het dak er gegarandeerd af zal gaan!

Activiteiten voor de jeugd

Snotneuzenbal 2.0

Allereerst keert het voor ouders welbekende Snotneuzenbal in een nieuw jasje terug. Er zal niet alleen een dj aanwezig zijn die de vetste nummers draait; daarnaast zal elke school een te gek optreden verzorgen! Dit Snotneuzenbal 2.0 zal vrijdagavond in De Stoof, het clubhuis van Juliana, plaatsvinden. Dus mis niets en kom vrijdagavond mee feesten en zie jouw klasgenoten schitteren tijdens hun optreden (entree € 3,-).

Jeugd in de optocht

Zaterdag is de grote carnavalsoptocht door Malden. En jij kan tijdens deze optocht zelf meelopen! Dus trek je mooiste, gekste en grappigste outfit uit de kast en loop mee! Jezelf aanmelden kan vanaf 12.30 uur in het clubhuis van Juliana. Dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs! De optocht start om 13.30 uur.

Alle jeugd tot 14 jaar (met ouders natuurlijk!) zijn na de optocht van harte welkom in De Stoof (gratis entree!). Prinses Sophie, haar pages, de Jeugdraad van Elf en de jeugddansgarde zullen hier verschillende optredens verzorgen en de prijzen voor de mooiste deelnemers aan de optocht uitreiken. Ook zal er een dj aanwezig zijn die ervoor zorgt dat niemand stil kan blijven staan.

Kinderkermis op maandag

Voor de jongere Dwarsliggertjes is er op maandag wederom de kinderkermis. Tijdens deze middag in Maldensteijn kunnen zij zich helemaal uitleven in een zaal vol met springkussens en andere spelletjes. Daarnaast kunnen ouders genieten van een drankje. (entree € 3,-, leden gratis).

 

Bekijk het programma voor de jeugd

Helpen

Mocht je het leuk vinden een keer mee te helpen bij de jeugdcarnaval, bijvoorbeeld als vrijwilliger of bij het organiseren van één van de jeugdactiviteiten, meld je dan aan via: kindercarnaval@dwarsliggers.nl.

Tot ziens bij de jeugd!

De Jeugdcommissie
Alaaf!