55 Jaar

De Dwarsliggers 55 jaar

 

Dit jaar bestaat carnavalsvereniging de Dwarsliggers 55 jaar! Een gelegenheid om als vereniging trots op te zijn en dat willen wij graag vieren met Malden en omgeving. In het weekend van 9, 10 en 11 juni zetten de Dwarsliggers daarom een unicum neer. Een feesttent op het terrein van Morssinkhof b.v. speciaal om deze gelegenheid met jullie te vieren.

De kaarten zijn ook te koop tijdens activiteiten van c.v. De Dwarsliggers in Maldensteijn.

Bestel je kaarten!

Sponsoren jubileum feest

Met trots presenteren wij de sponsoren die onder andere dit jubileum feest mogelijk maken:

 

Ronnie’s Bizarre Familie show

‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Alé Hoempada’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen.

Een avondvullende show, genaamd ‘Ronnie’s Bizarre Familie show’ met als hoofdact natuurlijk Ronnie Ruysdael & z’n Rakkers zullen de tent de gehele avond vermaken. In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten

Onder andere DJ Timmie Tirol, Nicky & Simone, Suitz en een spetterend verassingsoptreden zullen de avond onvergetelijk maken!

Bestel je kaarten!

Veel gestelde vragen

1. Wanneer is het jubileumweekend?

Van vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni 2023 zal een groot feest worden georganiseerd voor jong en oud. Mocht ja aan bovenstaande niet genoeg hebben of opzoek zijn naar meer informatie over de vrijdag of zaterdag, bekijk dan onze agenda.

2. Waar wordt het feest gevierd?

Op het terrein van Morssinkhof Groep, aan de kanaalzijde, ingang zuidkant, zal een grote tent worden geplaatst. Adres: Eendenpoelseweg 8.

3. Heb ik een toegangskaart nodig?

Op vrijdagavond en zondag is het gratis entree, maar vol=vol! Voor de zaterdagavond worden kaarten verkocht. Voor leden kosten deze €12,50 en voor niet leden €19,50.

4. Hoe kom ik aan kaarten?

Kaarten zijn te koop via onze ticket shop. Leden kunnen op vertoon van hun lidmaatschapskaart van tevoren tegen gereduceerd tarief (€12,50) een kaart kopen of door te mailen naar 55jaar@dwarsliggers.nl. Daarnaast zijn er voorverkoop avonden in Maldensteijn:

– Maandag 15 mei 19.00 – 21.00 uur;
– Dinsdag 23 mei 19.00 – 21.00 uur;
– Dinsdag 6 juni 19.00 – 21.00 uur.

5. Wat is de minimumleeftijd?

Voor de zaterdag geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. Andere avonden zijn bedoeld voor alle leeftijden. Bij de ingang wordt altijd gecontroleerd op leeftijd i.v.m. verkoop van alcoholische dranken.

6. Is er een gardarobe aanwezig?

Wij verwachten natuurlijk mooi weer dit weekend. Maar mocht het toch te fris zijn, dan is er voldoende gardarobe aanwezig op het terrein om je jas kwijt te kunnen. De gardarobe zal niet bewaakt zijn.

7. Waar kan ik tijdens dit jubileumweekend mijn fiets/ auto kwijt?

Kom je met de fiets? Op het terrein van Morssinkhof worden onbewaakte fietsenstallingen geplaatst direct naast de tent.
Toch met de auto, deze kan geparkeerd worden op het kerkplein, onder bassischool de komeet of op de parkeerplaats bij voetbalclub Juliana.

De tent bevindt zich op loopafstand van buslijn 83 (bushalte Groesbeekseweg). Kom je als groep/vereniging met een eigen bus? Dan kun je doorrijden tot de ambachtsweg. Hier wordt iedereen verzocht uit te stappen. De bus kan vervolgens keren aan het eind van de ambachtsweg.

8. Welke hinder kan ik ondervinden als buurtbewoner?

Wij doen ons uiterste best de hinder voor de omgeving zo min mogelijk te maken en iedereen van te voren te informeren over onze activiteiten. Een aantal dagen van tevoren zullen de aanliggende woningen per brief op de hoogte gebracht worden van de activiteiten.

In overleg met de gemeente is besloten de Eendepoelseweg af te sluiten vanaf de ambachtsweg met een verkeersregelaar. Dit doen we zodat bezoekers van het evenement geen parkeeroverlast creëren in de wijk. Bestemmingsverkeer (omwonenden) worden vanzelfsprekend gewoon doorgelaten. Dit gebeurt vrijdag en zaterdag avond vanaf 19:30.

Voor vragen of opmerkingen verwijzen wij u graag door naar: 55jaar@dwarsliggers.nl

9. Wat kan ik met mijn overgebleven munten?

Let op, helaas kunnen munten niet worden terug gewisseld. Zorg dus dat je gelijk opmaakt.

10. Kan ik me nog aanmelden als vrijwilliger of sponsor voor dit weekend?

Zeker! We zijn altijd opzoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen. Stuur een mail naar 55jaar@dwarsliggers.nl. We zullen dan contact met je opnemen.