55 Jaar

De Dwarsliggers 55 jaar

 

Dit jaar bestaat carnavalsvereniging de Dwarsliggers 55 jaar! Een gelegenheid om als vereniging trots op te zijn en dat willen wij graag vieren met Malden en omgeving. In het weekend van 9, 10 en 11 juni zetten de Dwarsliggers daarom een unicum neer. Een feesttent op het terrein van Morssinkhof b.v. speciaal om deze gelegenheid met jullie te vieren.

De kaarten zijn ook te koop tijdens activiteiten van c.v. De Dwarsliggers in Maldensteijn.

Bestel je kaarten!

Sponsoren jubileum feest

Wij zijn op zoek naar sponsoren voor het jubileum!
Geintereseerd? Neem voor de mogelijkheden contact op met 55jaar@dwarsliggers.nl

Ronnie’s Bizarre Familie show

‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Alé Hoempada’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen.

Een avondvullende show, genaamd ‘Ronnie’s Bizarre Familie show’ met als hoofdact natuurlijk Ronnie Ruysdael & z’n Rakkers zullen de tent de gehele avond vermaken. In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten

Onder andere DJ Timmie Tirol, Nicky & Simone, Suitz en een spetterend verassingsoptreden zullen de avond onvergetelijk maken!

Bestel je kaarten!

Veel gestelde vragen

1. Wanneer is het jubileumweekend?

Van vrijdag 9 juni t/m zondag 11 juni 2023 zal een groot feest worden georganiseerd voor jong en oud.

2. Waar wordt het feest gevierd?

Op het terrein van Morssinkhof Groep, aan de kanaalzijde, ingang zuidkant, zal een grote tent worden geplaatst. Adres: Eendenpoelseweg 8.

3. Heb ik een toegangskaart nodig?

Op vrijdagavond en zondag is het gratis entree, maar vol=vol! Voor de zaterdagavond worden kaarten verkocht. Voor leden kosten deze €12,50 en voor niet leden €19,50.

4. Hoe kom ik aan kaarten?

Kaarten zijn te koop via onze ticket shop. Leden kunnen op vertoon van hun lidmaatschapskaart van te voren tegen gereduceerd tarief (€12,50) een kaart kopen of door te mailen naar 55jaar@dwarsliggers.nl. Daarnaast zijn er voorverkoop avonden, deze data volgen nog.

5. Wat is de minimum leeftijd?

Voor de zaterdag geldt een minimum leeftijd van 14 jaar. Andere avonden zijn bedoeld voor alle leeftijden. Bij de ingang wordt altijd gecontroleerd op leeftijd i.v.m. verkoop van alcoholische dranken.

6. Waar kan ik tijdens dit jubileumweekend mijn fiets / auto kwijt?

Bij het terrein van Morssinkhof Groep worden onbewaakte fietsenstallingen geplaatst.
Je auto kun je het beste parkeren op het kerkplein, onder basisschool De komeet of op de parkeerplaats bij voetbalclub Juliana.

7. Kan ik me nog aanmelden als vrijwilliger of sponsor voor dit weekend?

Zeker! We zijn altijd opzoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen. Stuur een mail naar 55jaar@dwarsliggers.nl. We zullen dan contact met je opnemen.

Sponsoren jubileum feest

Wij zijn op zoek naar sponsoren voor het jubileum!
Geintereseerd? Neem voor de mogelijkheden contact op met 55jaar@dwarsliggers.nl