Jeugdcarnaval

Activiteiten voor de jeugd

Snotneuzenbal 2.0

Allereerst keert het voor ouders welbekende Snotneuzenbal in een nieuw jasje terug. Er zal niet alleen een dj aanwezig zijn die de vetste nummers draait; daarnaast zal elke school een te gek optreden verzorgen! Dit Snotneuzenbal 2.0 zal vrijdagavond in De Stoof, het clubhuis van Juliana, plaatsvinden. Dus mis niets en kom vrijdagavond mee feesten en zie jouw klasgenoten schitteren tijdens hun optreden..

Jeugd in de optocht

Zaterdag is de grote carnavalsoptocht door Malden. En jij kan tijdens deze optocht zelf meelopen! Dus trek je mooiste, gekste en grappigste outfit uit de kast en loop mee! Jezelf aanmelden kan vanaf 12.30 uur in het clubhuis van Juliana. Dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs! De optocht start om 13.30 uur.

Alle jeugd tot 14 jaar (met ouders natuurlijk!) zijn na de optocht van harte welkom in De Stoof (gratis entree!). Prins Guus, zijn pages, de Jeugdraad van Elf en de jeugddansgarde zullen hier verschillende optredens verzorgen en de prijzen voor de mooiste deelnemers aan de optocht uitreiken. Ook zal er een dj aanwezig zijn die ervoor zorgt dat niemand stil kan blijven staan.

Malle Maandag Middag

Ja dit is iets nieuws! Deze middag staat in het teken van plezier Maken en Magie….
Er zijn spelletjes, er wordt gedanst, er is een loterij én we hebben Tim Slaats (bekend van Holland’s got Talent) met een Magische Goochelshow waarin kinderen kunnen assisteren tijdens de goochelact.

 

Bekijk het programma voor de jeugd

Helpen

Mocht je het leuk vinden een keer mee te helpen bij de jeugdcarnaval, bijvoorbeeld als vrijwilliger of bij het organiseren van één van de jeugdactiviteiten, meld je dan aan via: kindercarnaval@dwarsliggers.nl.

Tot ziens bij de jeugd!

De Jeugdcommissie
Alaaf!