Adjudant Patrick

Adjudant Patrick van Duren

Ook ik mag mezelf voorstellen als adjudant Patrick van het kabinet van prins Theo IV. In het dagelijks leven bekend als Patrick van Duren, echtgenoot van  mijn allessie Judith en vader van onze twee kanjers Sven (10) en Daan (9). Wij wonen alweer zo’n 11 jaar in het huis waar onze twee zoons als enige echte Huissenaren geboren zijn. Op aswoensdag oftewel Valentijnsdag zullen wij de sleutel gaan ontvangen van onze nieuwe woning bij de voetbalvelden van V.V. Jonge Kracht. Inderdaad, ik hoor jullie al denken, dat is ook sterk, zo direct na de carnaval!!

In het dagelijks leven ben ik verkoopadviseur van geconditioneerde deuren in de koel- en vrieshuisbouw bij Iso Doors BV te Rhenen. Dit bedrijf heb ik nu ruim een jaar geleden samen met een oud-collega opgezet. Onze slogan is ‘’voor elke conditie een deur!’’.

Voor de vierde keer in het prinsenkabinet

Dit jaar zit ik alweer voor de vierde keer in een prinsenkabinet. Vierde keer?! Jazeker! De eerste drie keer als ‘El President’ van de Dwarsliggers, bij de toenmalige kabinetten van prins Ronald I, prins Martien I en prins Marco I. Dus ik denk dat ik wel kan spreken van enige ervaring. Carnaval zit echt in mijn bloed, als zoon van prins Huub I (1995) kan dat natuurlijk ook niet anders.

Actief voor de jeugd

In het verleden ben ik jarenlang actief geweest in het bestuur en als jeugdpresident van de Dwarsliggertjes. Vanuit de Dwarsliggertjes ben ik vervolgens naar de Dwarsliggers gegaan als president. Ik ben dan ook ontzettend trots bij beide verenigingen mijn steentje te hebben bijgedragen.
Naast het carnaval zit ik ook in het Sinterklaascomité Malden, waar ik als regelpiet Sinterklaas een handje mag helpen om deze periode gladjes te laten verlopen. Ik zorg ervoor dat alle huis- en bedrijfsbezoeken naadloos op elkaar aansluiten en dat de juiste verhalen in het Sinterklaasboek staan. Jullie zien wel dat ik op dit sociale vlak Malden nog steeds niet los kan laten. Ik vind het ook veel te leuk om zo de contacten in Malden op peil te houden.

Uitjes met het gezin

In de weekenden ga ik meestal op pad: met onze Daan naar het voetbal bij V.V. Jonge Kracht en met onze Sven naar de zwemles in Elst. Ik probeer naast al deze leuke activiteiten ook veel leuke geschiedenismomenten te maken met mijn gezin, door er met zijn allen lekker op uit te trekken.
Ik kan nog hele verhalen schrijven, maar ik hoop dat jullie via dit kleine stukje tekst vast een beetje beeld hebben van de adjudant van dit jaar. Ik hoop jullie dit carnavalsseizoen allemaal te ontmoeten, om samen te proosten op ons geweldige kabinet!!