05
maart

Tiroler Bruiloft

Aanvang: 11:45 | Entree: gratis

Tiroler Bruiloft

Dinsdagmiddag tijdens de carnaval staat al jaren in het teken van de Boerenbruiloft.
Vanuit de vereniging werd er aan de commissie gevraagd of we nog ideeën hadden over de invulling van deze middag.
Deze handschoen pakken we graag op.

We willen de bruiloft graag behouden, maar hebben bedacht dat eens in een ander thema te doen, maar daarover later meer…
Voor dit jaar hebben we zelf een thema bedacht, en wel een bruiloft in Tiroler sfeer. Oftewel een echte Tiroler Bruiloft!

Vorig jaar werd het huwelijk nog voltrokken door drie stagiaires, maar ik kan u mededelen dat zij met vlag en wimpel geslaagd zijn en een vaste aanstelling hebben gekregen.
Het huwelijk zal daarom wederom gesloten worden door pater Franksiscus , pater Ronaldus en uiteraard zal hun misdienaartje Arnoldus niet ontbreken.
Tijdens het songfestival is ons bruidspaar bekend gemaakt: Kay en Fabienne zullen op dinsdag 5 maart in de onecht worden verbonden.

De passende muzikale omlijsting zal worden verzorgd door de Blue Mops en DJ Marc uit het heuvelachtige Groesbeek.
Wij zorgen door de middag heen voor een hartige hap en aan het eind wordt u getrakteerd op heerlijke huisgemaakte erwtensoep.

We hebben in samenwerking met Maldensteijn kunnen regelen dat naast de gangbare consumptieglazen, er ook bier geschonken kan worden in halve liter pullen.
Voor de pul betaal je een kleine borg, die je later terug kunt krijgen.

Helaas komt er aan alle pret ook een eind en wordt het echtpaar ontbonden, maar niet voordat zij een dobbelsteen hebben gegooid.
Op elk vlak van de dobbelsteen is een ander thema opgenomen.
Hiermee wordt het thema voor volgend jaar bepaald.
Suggesties voor de thema’s zijn uiteraard van harte welkom en kunnen tot een week voor de bruiloft  bij de commissie doorgegeven worden.

Pak dus op dinsdag 5 maart je mooiste Tiroler kostuum uit de kast en we maken er samen een geweldig  feest van!
Uiteraard ben je ook welkom in een andere spetterende uitdossing.

De Tiroler bruiloft vindt plaats tussen 12 uur en 18 uur in onze residentie Maldensteijn, die we hiervoor omtoveren tot klein Oostenrijk.

Graag tot ziens!