Jeugd dansgarde

Jeugd dansgarde

Na de zomervakantie zijn we begonnen met trainen aan een mooie, nieuwe gardedans en dat is gelukt!! Misschien heb je ons al zien dansen tijdens ons optreden voor Jeugdprins Timo en zijn pages Myrthe en Mariëlle en kon je dat zelf zien. Wat was het een leuk feestje, compleet met verlichte dansvloer konden we lekker swingen. Die avond namen we ook afscheid van jeugdprinses Evalinde er haar pages Madelon en Isa. We zijn blij dat Isa nu ‘gewoon’ weer bij de dansgarde is.

Elke dinsdag avond werken we serieus aan onze nieuwe dans, nou ja, serieus…….er wordt heel veel gelachen en gekletst, maar natuurlijk ook hard gewerkt. En daarna houden ze ervan om samen nog een spel te doen, de stoelendans, de stopdans of museumpje zijn de favorieten.

Samenstelling

Er is dit jaar niet veel veranderd in de samenstelling van de meiden, Lorena en Marjolein hebben helaas de groep verlaten en in hun plaats zijn we blij met de komst van Sunna en Fenna. Dus met deze meiden en Fae, Isa, Fien, Isa, Pleun, Filou, Noortje, Liv, Anna en Nina is onze groep compleet.

Naast onze gardedans maken we natuurlijk ook graag een showdans. Hier wordt op dit moment nog hard aan gewerkt, zodat jullie ons nog vaker kunnen zien stralen tijdens een optreden!

Ook komen dansen?

Wat een hoop enthousiaste aanmeldingen hebben wij binnen gekregen.

Mocht je het leuk vinden om ook te komen dansen bij ons in de dansgarde dan kun je je aanmelden. Helaas zijn wij beperkt in het aantal dansers en zullen je eerst op de wachtlijst moeten plaatsen. Wanneer we een plekje hebben nemen we contact met je op. Mailen kan naar jeugddansgarde@dwarsliggers.nl

Bij het samenstellen van de jeugddansgarde wordt rekening gehouden met: een mooie verdeling van alle scholen in Malden en leeftijd mix.

Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten voor je erbij kan, maar mee feesten op al onze feestjes kan en mag altijd!