Jeugd dansgarde

Jeugd dansgarde

Ook dit jaar hebben we weer een mooie nieuwe gardedans gemaakt met 12 leuke meiden. Misschien heb je ons al zien dansen tijdens ons optreden voor Jeugdprins Teun en zijn pages Mara en Noor en kon je dat zelf zien. Wat was het een leuk feestje, met leuke TIK-TOK dansjes en veel gezelligheid. Die avond namen we ook afscheid van jeugdprins Timo er zijn pages Myrthe en Mariëlle.

We trainen elke dinsdag avond in de Regenboog school om een originele gardedans en ook een showdans te maken. Aan de showdans wordt nog hard gewerkt, maar die zien jullie vast snel.

Samenstelling

Er zijn 6 meiden gestopt helaas, maar hebben daarvoor ook weer 6 hele leuke, nieuwe meiden terug gekregen. Namelijk: Kiki, Eva, Faye, Kate, Amber en Megan. En samen met Sunna, Fenna, Pleun, Nina, Liv en Noortje hebben we weer een hele gezellige groep bij elkaar!!!

Ook komen dansen?

Wat een hoop enthousiaste aanmeldingen hebben wij binnen gekregen.

Mocht je het leuk vinden om ook te komen dansen bij ons in de dansgarde dan kun je je aanmelden. Wanneer we een plekje hebben nemen we contact met je op. Mailen kan naar jeugddansgarde@dwarsliggers.nl

Bij het samenstellen van de jeugddansgarde wordt rekening gehouden met: een mooie verdeling van alle scholen in Malden en leeftijd mix.

Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten voor je erbij kan, maar mee feesten op al onze feestjes kan en mag altijd!