Jeugd dansgarde

Jeugd dansgarde

Superenthousiast zijn we ook dit jaar weer met twaalf leuke meiden gestart aan een nieuw seizoen. Meer als we eerder hadden, maar er waren zoveel meiden die zin hadden om met ons mee te doen, dat we gegroeid zijn.

We hebben afscheid genomen van Julia, Floortje, Lieve, Simone, Femme en Sanne en willen ze zo nog bedanken voor hun gezelligheid en inzet.
Gelukkig hebben we er ook vele nieuwe meiden erbij gekregen. Namelijk: Nina, Noortje, Pleun, Anna, Liv, Filou, Fae, Marjolein.

Ook hebben we afscheid genomen van jeugdprins Guus en pages Lotte en Pia. Gelukkig blijven we Guus nog veel zien als jeugd president!

Nieuw jeugdkabinet

De onthulling van het nieuwe jeugdkabinet vonden we erg leuk. Het was een hele grote verrassing dat Isa page werd (normaal danst ze mee)
Er was een verlichte dansvloer waar we lekker op konden swingen, echt gaaf.

Samen met jeugdprinses Evalinde, pages Isa en Madelon gaan we er een heel leuk carnavalsfeest van maken!!

Onze gardedans is natuurlijk allang klaar, deze hebben jullie ook al kunnen zien.
Op dit moment wordt er wel nog hard gewerkt aan onze showdans. Gelukkig hebben we hier nog even de tijd voor.

We hopen natuurlijk dat jullie onze dansen ook allemaal willen zien en mee komen feesten tijdens een van onze optredens.
Dat zal zijn bij het scholenbezoek op vrijdag, het Snotneuzenbal 2.0, tijdens het bal na de carnavalsoptochten in Malden en Heumen of tijdens een van de andere dagen van de carnaval

Ook lekker dansen?!

Wil je ook bij ons komen dansen en ben je tussen 8-13 jaar?
Mail dan naar jeugddansgarde@dwarsliggers.nl wij plaatsen je dan op de wachtlijst.
Bij het samenstellen van de jeugd dansgarde wordt rekening gehouden met: een mooie verdeling van alle scholen in Malden en leeftijd mix.
Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten voor je erbij kan, maar mee feesten op al onze feestjes kan en mag altijd!