Jeugd pages

Page Isa

 

Hallo,

Ik ben page Isa DelaHaye. Ik woon samen met mijn ouders Jeu en Marijke en mijn zusjes Julia en Nina. En met drie kippen, een hamster, een cavia en een goudvis hebben we een gezellig vol huis.  De cavia is van mij heet Snoetje en is al vijf jaar oud.

Ik zit in groep 8 van het Perzikkruid op de Vuurvogel samen met Evalinde. Madelon zit in de klas naast ons, het Heksenkruid.

Mijn grooste hobby is tennissen. Ik heb al vijf jaar tennisles van Peter en speel in de kleur groen.Naast tennis heb ik ook dansles bij Dance Department van Janne en dans ik al een paar jaar mee bij de jeugddansgarde. Als ik niet sport vind ik het leuk om een spelletje te doen op mijn iPad, of buiten te spelen met vriendinnen.

Carnaval is voor mij niet vreemd. Ik was een paar maanden oud toen Papa prins carnaval werd en mocht toen al regelmatig mee en dat is nooit meer weggegaan. Bij ons thuis houden we erg van carnavallen en feestjes vieren. Julia zit bij de grote dansgarde en Nina en ik bij de jeugddansgarde, dus nog nooit een feestje gemist.

Ik vind het dan ook super leuk dat ik nu page mag zijn samen met Madelon bij prinses Evalinde en hoop dat we een leuk carnavals jaar hebben.

ALAAF!!!!

Page Madelon

Ik ben Madelon Hermens. Ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8 in het Heksenkruid op de Vuurvogel.

Ik woon in Malden samen met mijn vader Marcel, moeder Judith, broer Christiaan en zus Marleen. We hebben ook nog een lieve zwarte poes Luna.

Mijn favoriete sport is paardrijden. Een eigen pony heb ik niet, maar ik  rijd op de pony’s van de manege. Voordeel daarvan is dat ik zo goed kan leren rijden, want elke pony rijdt anders. Vooral een bosrit maken vind ik super leuk.

Ik vind het heerlijk om films te kijken, thuis op een groot scherm met chips en een lekkere deken.
In de zomer zwem ik veel en ga dan natuurlijk graag op vakantie, vaak naar Frankrijk.

Prinses Evalinde en page Isa ken ik al heel lang van school. We hebben bij elkaar in de klas gezeten en veel samen gespeeld. Ook hebben we vaak carnaval gevierd.

Toen Evalinde me vroeg of ik haar Page wilde worden, hoefde ik niet lang na te denken en zei gelijk JA! Ik moest het alleen nog erg lang geheim houden, ook voor mijn broer en zus en dat was soms wel moeilijk.

Samen met Isa en Evalinde gaan we er een leuke carnaval van maken. We hebben er super veel zin in!