Prinses Evalinde

Prinses Evalinde 1

Hoi, ik ben Evalinde Borghuis en ik ben 11 jaar. Ik woon nu in Malden. Twee jaar geleden ben ik verhuisd uit Mook. Ik zat al heel lang in Malden op de Vuurvogel en nu is het makkelijker afspreken met vrienden. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broer Hesse en zusje Sunna en onze hond Pip. Mijn hobby’s zijn korfbal en zwemmen. Ik korfbal nu al 5 jaar en zwemmen vind ik ook heel erg leuk. 

Toen ik gevraagd werd of ik jeugdprinses wilde worden leek het mij heel leuk. Ik vond het wel moeilijk om het geheim te houden voor mijn broer en zusje. Want als ik dan kleding moest passen dan vroegen ze waar ik heen ging. Ik moest dan altijd een smoesje verzinnen.  

Ik moest ook pages kiezen. Toen ze dat zeiden dacht ik meteen aan mijn vriendin Isa. Want zij doet al heel veel met carnaval. En ik dacht ook aan mijn vriendin Madelon. Ik heb samen met haar in de middenbouw gezeten, maar toen we naar de bovenbouw gingen werden we allebei in een andere klas geplaatst. 

Ik vond de onthulling heel spannend, maar toen ik eenmaal onthuld was vond ik het heel gezellig. Ik heb heel veel zin in het Carnaval seizoen. Vooral het scholenbezoek en de optocht lijken mij super leuk. Samen met mijn pages Isa en Madelon, president Guus, prins Timo 1 en zijn hofdames en adjudant gaan we er een heel leuk feest van maken. ALAAF!!!