Jeugdraad van Elf

Jeugdraad van Elf

De jeugdraad van dit seizoen bestaat uit: Timo, Quinten, Wessel, Aron, Daan, Rens, Kai, Stef, Luuk, Stein, Tatum, Daan, Wout, Jayson en Daniel.

Jeugdraad van Elf…… maak daar maar 15 van!
Dit carnavalsseizoen zijn wij van start gegaan met 14 jongens en 1 meisje in de jeugdraad. Een gezellige club kids bij elkaar!

Bij de discoparty begin november hebben we afscheid genomen van jeugdprins Guus I en zijn pages Lotte en Pia. Echt afscheid hebben we niet van Guus genomen want hij neemt vanaf dit seizoen het stokje over van jeugdpresident Jurre.
Het was weer een geslaagde discoparty in de Stoof en de verlichte dansvloer erbij maakte het feestje helemaal fantastisch. Het nieuwe seizoen is echt begonnen!

Dit seizoen zullen wij als enthousiaste jeugdraad Prinses Evalinde en haar pages Isa en Madelon vergezellen tijdens de vele carnavalsactiviteiten.

Ook dit jaar zullen wij weer een dans instuderen en treden we op verschillende momenten op met deze coole dans.

Tijdens de carnaval, bijvoorbeeld bij het scholenbezoek, zullen we jullie wel zien. Daarnaast worden er ook feestjes georganiseerd speciaal voor de jeugd, dus kom ook!

Wij hebben er zin in!

Ook bij de jeugdraad?

Op dit moment is onze jeugdraad compleet.

Als je het leuk vind om plaats te nemen in de jeugdraad en zit je in groep 6 of 7, geef je dan op via: kindercarnaval@dwarsliggers.nl wij plaatsen je dan op de wachtlijst.

Bij het samenstellen van de jeugdraad wordt rekening gehouden met: een mooie verdeling van alle scholen in Malden, leeftijd mix en verdeling jongens/meisjes.

Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten voor je erbij kan, maar mee feesten op al onze feestjes kan en mag altijd!