Jeugdraad van Elf

Jeugdraad van Elf

De jeugdraad van dit seizoen bestaat uit: Quinten, Wessel, Rens, Kai, Stef, Luuk, Stein, Tatum, Daan, Wout, Daniel, Glenn, Eva, Huub en Tijn.

Een Jeugdraad van Elf met 15 jongens en meiden die heel erg zin hebben om te feesten!

In november hebben we al een mooi feestje gehad in de Stoof bij Juliana. Daar werd op een hele leuke manier bekend gemaakt dat ons mederaadslid Timo onze nieuwe jeugdprins gaat zijn komend seizoen, samen met zijn pages Myrthe en Mariëlle. Dit was een hele leuke verassing. Wij hebben heel veel zin om er met het nieuwe kabinet er een groot feest van te maken.

Onze taak tijdens alle jeugdactiviteiten is het vergezellen van jeugdprins Timo I en zijn pages Myrthe en Mariëlle. We dansen, feesten en hossen er op los. We begeleiden de dansgarde naar het podium als zij mogen optreden. Daarnaast zullen wij ook dit jaar weer op verschillende momenten optreden met onze eigen “Raad van Elf”-dans.

Zin om met ons mee te feesten? Tijdens de carnaval, bijvoorbeeld bij het scholenbezoek, zullen we jullie wel zien. Daarnaast worden er ook feestjes georganiseerd speciaal voor de jeugd, kijk op de site voor meer informatie en kom ook!

Wij hebben er zin in!

Tot dan,

Groetjes van de Jeugdraad van Elf

 

Ook bij de jeugdraad?

Op dit moment is onze jeugdraad compleet.

Als je het leuk vind om plaats te nemen in de jeugdraad en zit je in groep 6 of 7, geef je dan op via: kindercarnaval@dwarsliggers.nl wij plaatsen je dan op de wachtlijst.

Bij het samenstellen van de jeugdraad wordt rekening gehouden met: een mooie verdeling van alle scholen in Malden, leeftijd mix en verdeling jongens/meisjes.

Het kan dus zijn dat je nog even moet wachten voor je erbij kan, maar mee feesten op al onze feestjes kan en mag altijd!