Jeugdraad van Elf

Jeugdraad van Elf

We zijn trots dat we dit carnavalsseizoen met 13 jongens van start gaan in de Jeugdraad van Elf. Een groep met allemaal jongens, maar meiden zijn natuurlijk ook van harte welkom.
De  jeugdraad dit seizoen bestaat uit: Nils, Joshua, Noah, Niels, Jasper, Bas, Ruben, Tim, Matthijs, Calle, Wessel, Quinten en Timo.

We hebben al een geslaagde avond achter de rug, namelijk het Griezelfeest in de Stoof bij Juliana.
Tijdens het Griezelfeest hebben we afscheid genomen van Jeugdprinses Sophie en hebben we het nieuwe jeugdkabinet onthuld.
Jeugdprins Siem en zijn pages Femme en Eva zullen wij vergezellen tijdens de vele carnavalsactiviteiten.

De nieuwe coole dans, die we samen gemaakt hebben, willen  we nog vaak aan jullie laten zien.
We hopen jullie dus ook vaak tijdens de gezellige feestjes op jullie scholen, bij Juliana, waar onze jeugdresidentie is, en in Maldensteijn te zien.
Wij allen houden er wel van om een feestje te bouwen en een gezellige polonaise te lopen, SLUITEN JULLIE AAN IN DE POLONAISE?!?!

Alaaf!

Ook bij de jeugdraad?

Tot dusver is de Jeugdraad van Elf nog niet helemaal compleet. Er zijn nog wat plaatsjes over en een van die plaatsjes kan van jou zijn! Dus zit je in groep 6, 7 of 8 en lijkt het je leuk om volgend jaar zelf in de Jeugdraad plaats te nemen, geef je dan snel op via kindercarnaval@dwarsliggers.nl! Wie weet zit jij dan binnenkort ook in de Jeugdraad van Elf! Naast jongens zijn meiden natuurlijk ook van harte welkom.