De hofdames

Hofdame Rosa

Hey! Mijn naam is Rosa van den Broek, 19 jaar oud en ik woon in Malden. In mijn dagelijks leven werk ik 4 dagen in de week bij de Intertoys in Malden en daarnaast geniet ik volop van mijn tussenjaar. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma office-assistent behaald. Inmiddels ben ik al meer dan een jaar samen met mijn vriend, Bjorn.

Carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Mama in het bestuur en papa in de Raad van Elf. Toen ik een jaar of 8 was ben ik begonnen bij de jeugddansgarde en ben ik daarna doorgestroomd naar de grote dansgarde. Dansen zit er dit seizoen wat minder in op dit niveau, maar ik ben nog steeds trotse leidster van deze mooie groep meiden.

Ik heb natuurlijk al vele jaren de activiteiten mee mogen maken bij de Dwarsliggers, maar ik kijk er super erg naar uit om het als kabinet mee te mogen maken. Samen met dit geweldige kabinet. Jan, Sem, Anne, Jeroen en alle andere Dwarsliggers.

Hofdame Anne

Mijn naam is Anne Willems, 29 jaar oud en geboren en getogen in Malden. Sinds 2010 ben ik samen met prins Jan d’n 4e en wonen wij met onze hond Sam op een fijn plekje in Malden.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectleider gebiedsontwikkeling en woningbouw bij de gemeente Oss.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij onze paarden, mijn grootste passie en hobby. Daarnaast ben ik altijd in voor een leuk feestje en onderneem ik graag dingen met mijn vriendinnen.

Carnaval vieren bij de dwarsliggers doe ik alweer heel wat jaren. Zo had ik de eer om in 2015 hofdame te mogen zijn van ex-prins Hemmie d’n 1e. Het afgelopen jaar heb ik plaats genomen in de jubileumcommissie en daarnaast ben ik ook actief in de zittingsdagcommissie.

Ontzettend gaaf dat ik met prins Jan de 4e dit jaar de dwarsliggers mag vertegenwoordigen. Samen met Sem, Rosa en Jeroen gaan we er een fantastische tijd van maken!