De hofdames

Hofdame Merel

Carnavalisten! Het hoge woord is eruit, wij mogen ons voor gaan stellen als het kabinet van 2018/2019.
Wij zijn Merel Poelen en Anne Robben. Dit jaar zijn wij de hofdames van prins Robert I.
Voor ons beiden een hele eer en een nieuwe ervaring.
Wij zijn geen onbekenden van elkaar, en dat maakt het extra bijzonder: we hebben beiden onze basisschooltijd doorgebracht op de Regenboog in Malden.
Vanaf groep 1 zijn we vriendinnen. Samen zijn we lid geworden van sv Juliana’31 in Malden én 20 jaar later nog ieder weekend op het voetbalveld te vinden.
Merel als rechtshalf of mid-mid en Anne als laatste vrouw.
Dat wij ook dit avontuur met elkaar mogen delen, vinden wij erg leuk!

Ik, Merel, ben 29 jaar en geboren en getogen in Malden. 3,5 jaar geleden ben ik voor de liefde (David) verhuisd naar Den Bosch.
Ik ben werkzaam als zorgcoördinator bij GrandCare, een maatschappelijke dienstverlener.
Naast voetbal en mijn werk, slijt ik mijn weken met bokszaktraining, gezelligheid met de fijne mensen om mij heen en af en toe helemaal niets.
De afgelopen jaren was ik in de carnavalsperiode vooral te vinden in Den Bosch, maar een dagje Malden kwam ook nog vaak voorbij.

Hofdame Anne

Ik, Anne, ben 29 jaar en woon in Malden. Afgelopen juni ben ik getrouwd met Asoka.
Samen werken we hard voor zijn bedrijf Puritea. We leveren vooral thee(concepten) aan horeca, maar hebben ook een webshop voor particulieren.
Naast deze passie doe ik graag leuke dingen met vrienden, voetbal ik dus bij sv Juliana ‘31, sport ik bij The Kettlebell Club en kijk ik graag spannende series.
Carnaval vieren zit niet echt in mijn bloed, maar de afgelopen jaren was ik sowieso op carnavalszaterdag in Maldensteijn te vinden.

Dat wij deel uit mogen maken van het Dwarsliggerskabinet 2018/2019, vinden wij iets heel bijzonders.
Onze formatie kan niet anders dan leiden tot een top jaar. Humor, feest en plezier; daar zijn wij vieren niet vies van, dus kom maar door met dat feestgedruis.
Dat onze president, Remco, zijn rol na dit seizoen naast zich neer zal leggen is natuurlijk een extra ingrediënt om er iets onvergetelijks van te maken.
Wij zijn er klaar voor en zien jullie graag aansluiten in de polonaise!