De hofdames

Hofdame Marloes

Mijn naam is Marloes Batteram en ik ben inmiddels 27 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Malden en ben een aantal jaren geleden verhuisd naar Molenhoek. Ik heb het goed naar mijn zin in Molenhoek, maar ik keer ieder jaar steevast terug naar de dwarsliggers omdat de carnaval daar als thuis voelt. We hebben al even geen carnaval meer gehad, maar dit betekent eveneens dat dit jaar deste mooier wordt!). In het dagelijks leven werk ik gedetacheerd op verschillende opdrachten door heel Nederland in de rol van inkoopadviseur (waar ik daarnaast ook nog een NEVI-opleiding voor volg). Ik borrel daarnaast ontzettend graag met vrienden en vriendinnen en een hapje eten vind ik ook heerlijk of dat nou in een restaurant is of dat ik geniet van de kookkunsten van mijn vriend.

Vanaf kinds af aan vier ik al graag carnaval. Toen ik nog op de Tovercirkel zat vond ik dit een van de leukste momenten van het jaar en hees ik me in de leukste pakken, maar het middelpunt zocht ik niet graag op. De Marloes van toen had dan ook niet durven dromen dat ze op een dag hofdame van het kabinet van de Dwarsliggers zou zijn.

Hofdame Fabiènne

Mijn naam is Fabiènne Cremers, samenwonend met Michel Peters (en onze lieve hond Baco) op de Bongerd in Malden.

Ik ben ruim 14 jaar werkzaam bij zorgcentrum de Waalboog. Momenteel werk ik op een afdeling met dementerende ouderen. Dit werk doe ik met liefde en plezier.

Als tante verwen ik graag mijn 2 allerliefste neefjes, Riv en Louka.

In de jaren 2004 en 2005 ben ik page geweest bij het kabinet van C.V. de Cavalieren in Beek. Mijn prinsen waren

Prins Wim de Bekenees en Prins Peter d’n Keigoeie.

Men zegt dat ik goed ingeburgerd ben in Malden. In het jaar 2019 was ik samen met Kay Geurts het boerenbruidspaar. Dit was een topfeestje!

Nu staan we aan de aftrap van het nieuwe Carnavalsseizoen. Een vreemd begin met het uitgestelde prinsenbal. Wat was ik blij dat het eindelijk bekend werd en dat ik niemand meer hoefde voor te liegen.

We gaan er een geweldig feest van maken. Laten we met z’n allen hopen dat Corona niet te veel invloed op onze feestvreugde gaat hebben.