De Adjudant

Adjudant Sem

Hallo daar,

Ik ben Sem Teuwsen, 26 jaar. Onder andere bekend uit de Raad van Elf maar daarnaast heb ik nog een aardig lijstje met andere werkzaamheden voor de vereniging op mijn naam staan. Zo ben ik ondertussen al weer 8 jaar kartrekker van de optocht in Malden, ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor het 55 jarig jubileum feest afgelopen juni en beheer ik de website van de Dwarsliggers.

Het is mij een onwijze eer om samen met Prins Jan d’n 4e en hofdames Rosa en Anne dit jaar het kabinet der Dwarsliggers 2023/2024 te zijn. Veel feesten zijn we al met elkaar op stap dus dat het gezellig gaat worden is een ding dat zeker is.

Voor mijn werk ontwikkel ik software bij Inspiro in Arnhem, waarvandaan ik allerlei gave projecten doe voor bedrijven zoals bijvoorbeeld Quooker, Auping & Ratio. Sommige projecten waarvan je nog niet wist ze in de toekomst nodig te hebben; zoals een bed met een Wi-Fi verbinding. Maar ook het ontwikkelen van laad palen voor elektrische auto’s. Ieder project heeft zijn unieke uitdagingen en dat maakt het werk ook zo leuk.

Zie ik jullie binnenkort in Maldensteijn?