21
juni

Ook dit jaar is er weer een Tiroler Bruiloft!

Ook dit jaar is er weer een Tiroler Bruiloft!

Vorig jaar zijn we na jaren een Boerenbruiloft te hebben georganiseerd een andere koers gaan varen en hebben gekozen om een thema mee te geven aan de “Bruiloft”.

Vorig jaar hebben we een Tiroler Bruiloft gehouden met een spetterend Bruidspaar te weten: Fabienne von Rhein Uber Waal bis Berg und Tal , 1 e Dern von Prins John der Cavalieren.
En Kay von Malden nach Malden und zuruck nach Malden Sohn einer sangerin und Anfuhrers.
In het dagelijks leven bekend als Fabienne Cremers en Kay Geurts.
Het was een geweldige dag die begon met een warm welkom bij de familie Peters aan de Rijksweg waar Kay zijn Bruid mocht ophalen.
Bij terugkomst in Maldensteijn zijn zij in de echt verbonden door onze pastoors RonalDus, Franksiscus en hun Misdienaartje ArnolDus.

Het publiek was in grote getale aanwezig en heeft zich prima kunnen vermaken met diverse optredens. In samenwerking met Maldensteijn hebben we pullen bier kunnen schenken wat mooi aansloot bij het thema.
Door vele positieve reacties heeft de commissie besloten ook dit jaar weer voor een Tiroler Bruiloft te gaan.
Ook dit jaar hebben we weer een spetterend koppel, te weten: Roel von Blümenalm nach Wickelböck & amp; Nandy von Goffert zum Heialm.
In het dagelijks leven bekend als Roel Poos en Nandy van Dreumel.
Ook dit jaar hopen wij weer een leuk Bruidspaar te presenteren en hopen iedereen op Dinsdag 25 februari weer in grote getale in hun Tirolerkostuum te mogen begroeten in De Ski hut Maldensteijn.