Prins Jan d’n 4e

Prins Jan 4

Beste narren en narinnen,

Dit seizoen mag ik de scepter zwaaien over het dwarsliggersrijk als prins Jan d’n 4e.

In het dagelijks leven ben ik Jan Thoonsen, 33 jaar oud en geboren en getogen in Malden. Het toeval bestaat dat ik op de prinsenreceptie jarig ben en 3×11 jaar oud zal worden. Ik ben opgegroeid op het mooiste stukje van Malden, namelijk de Hatertseweg, en sinds 2010 samen met mijn hofdame Anne. We zijn de trotse baasjes van onze hond Sam.

Alweer 9 Jaar ben ik werkzaam als Projectleider/ Uitvoerder bij Gommers Nijmegen B.V., waar ik verantwoordelijk ben voor de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Carnavalsverleden

Vanaf jongs af aan ben ik altijd een echte carnavalsliefhebber geweest, en uiteraard nog steeds. Zo heb ik op de basisschool elk jaar mee gedaan met de mini-playback show en ben ik op latere leeftijd betrokken geweest bij C.V. Buis waar ex prins Timo en ex adjudant Roel ook bij zaten.
Sinds 2011 ben ik lid van de raad van elf van de dwarsliggers waar ik op 20 jarige leeftijd ben begonnen. Van deze geweldige club ben ik de afgelopen 3 jaar leider geweest en hiervoor jaren penningmeester geweest. Om het lijstje compleet te maken ben ik ook sinds enkele jaren de hofschenker van de vereniging en zorg ik dat geen prins een biertje te kort is gekomen bij onze uitstapjes.

Prins carnaval mogen zijn van deze prachtige vereniging is een jongensdroom die uit komt, ik zal er daarom samen met mijn kabinet alles aan doen om er een jaar van te maken wat niemand gaat vergeten! Een drie werf alaaf!

Mijn Lijfspreuk voor deze carnaval luidt:

"Projectleider, hofschenker of Raad van Elf, als Prins gaat een feestje bouwen vanzelf!"