21
juli

Wij zoeken jou!

Wij zoeken jou!

Wij zijn opzoek naar een trainster en leidster voor onze dansgarde die komend seizoen weer hopen uit te blinken op het podium. Daarnaast heeft ook onze huidige voorzitter aangegeven het stokje te willen gaan overdragen.

Trainster en leidster gezocht voor onze super gezellige dansgarde:
Vanwege studie en persoonlijke omstandigheden hebben onze huidige trainster/begeleidster aangegeven te gaan stoppen. Wij vinden dit uiteraard heel erg jammer, maar willen Gina en Nelly heel erg bedanken voor hun inzet. Hiermee zijn we dus opzoek naar (twee) nieuwe enthousiaste leidsters/trainsters voor onze dansgarde. Heb jij zin, of weet jij iemand die het leuk vind, om deze gezellige club meiden te trainen en begeleiden tijdens het komende carnavalsseizoen? Meld je dan aan via secretariaat@dwarsliggers.nl.
Wat wordt er gevraagd: choreografie voor twee dansen in elkaar zetten (1 show dans en 1 garde dans), 1 keer per week deze meiden trainen. Gedurende het carnavalsseizoen begeleiden tijdens optredens bij thuisactiviteiten en bij optredens op uitnodiging van andere verenigingen. We hopen dat iedereen mee wil denken en rond wil kijken om deze functies opgevuld te krijgen, zodat onze dansgarde weer van start kan gaan met trainen zodra dit mag.
Wil je meer informatie hebben dan kun je contact opnemen met Astrid Stevens astridstevens@dwarsliggers.nl.

Voorzitter van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers:
Wij zijn opzoek naar een nieuwe voorzitter voor onze carnavalsvereniging.
Onze huidige voorzitter Eef Peters heeft aangeven dat hij na 10 jaar voorzitterschap het stokje wil gaan overdragen.
Officieel loopt zijn termijn van drie jaar af in mei 2021, maar Eef heeft aangegeven er nog een vierde jaar aan vast te willen plakken, zodat hij zijn taak goed kan overdragen aan zijn opvolger (aangezien we dit jaar weinig activiteiten verwachten).
Mocht je zelf interesse hebben in deze functie en/of iemand van buiten de vereniging kennen die geschikt zou zijn voor deze functie dan mag je hem/haar attenderen op deze vacature binnen onze gezellige vereniging. Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie dan kun je contact opnemen met eefpeters@dwarsliggers.nl.