23
februari

Goudt is fout

Aanvang: 20:30 | Entree: €5,- | Leden: gratis

Goudt is fout

De laatste jaren zagen wij de belangstelling voor de zondagavond afnemen.
Tijd dus voor een nieuwe aanpak. De zondagavondcommissie is uitgebreid met drie nieuwe, jeugdige leden en twee oudgedienden.

Na een avondje brainstormen is het idee geboren om voor een themafeest te gaan, met de ons wel bekende smartlappenband ‘de Sjonnies und Stimmung mit dem Peter’.
Tussen de optredens door zal DJ Matthew de avond vullen met bijpassende muziek.
Het thema voor deze avond is Goudt is Fout! en we hopen dan ook dat iedereen zich uitleeft en verkleed komt in het teken van deze avond.
Dus veel foute kleding met een hoog Goudtgehalte. Wij hebben er alles aangedaan om een leuk programma in elkaar te zetten, maar het kan natuurlijk alleen een geslaagde avond worden als jullie allemaal komen!

In de jaren ‘90 zijn de Sjonnies, toen nog met leadzanger Ronnie Ruysdael, een aantal jaren op rij bij ons te gast geweest in onze residentie aan de Raadhuisstraat.
Dit was een gezellige tijd, met drukbezochte avonden. Dus voor de wat ouderen onder ons zal deze avond wellicht een déjavu opleveren.
Tegenwoordig hebben de Sjonnies een nieuwe leadzanger, de welbekende Bennie Solo. Ze zijn nog steeds populair en ze trekken volle zalen.
Al jaren zijn ze vaste prik op de Zomerfeesten in Nijmegen en verzorgen ze daar dagelijks een avondvullend programma.

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze ticketshop of tijdens een van onze voorverkoopavonden.

Koop nu je tickets alvast makkelijk en snel online!